!YERLİ OTOMOBİL KONSORSİYUMU BUGÜN AÇIKLANACAK!

!YERLİ OTOMOBİL KONSORSİYUMU BUGÜN AÇIKLANACAK!

Yerli otomobil isteği yıllardır kamuoyunca dillendirilen bir gerçek. Türkiye kendi otomobilini üretmek ve diğer üreticilerle rekabet etmek istiyor. Ayrıca ithal otomobillerden alınan vergi yükünden vatandaş kurtulmak istiyor. İşte bu sebeplerle ortaya atılan yerli otomobil fikri bugün açıklanacak konsorsiyum ile tanıtılacak.



SOSYAL MEDYA’DA GÜNDEM OLMUŞTU

İlk tasarım örnekleri basına sızdırılan yerli otomobil yabancı bir markanın taklidi olarak algılanmış ve sosyal medya ortamında oldukça gündem oluşturmuştu. Bazı kesimlerce dalga konusu haline alınan bazı kesimlerce ise yapıldı yapılacak az kaldı iddiaları ile sürekli gündem de olan yerli otomobil hakkında tüm bilgiler bugün 13:00 da tanıtılarak halka gösterilecek.

YHERLİ

ANADOLU GRUBU, BMC VE VESTEL ORTAKLIĞI İDDİASI

Yerli otomobil hakkında bugün yapılacak toplantıda saat 13:00’de konsorsiyum tanıtımı gerçekleşecek. Bu konsorsiyum da Anadolu Grubu, Bmc ve Vestel ortaklığı ile gerçekleşecek iddiası var. Üretilecek otomobilin elektrikli olacağı ve rakiplerine karşı farklı donanımsal özelliklere sahip olacağı da iddialar arasında.

YEHNİ KLDKD

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir