AMAZON TÜRKİYE’YE Mİ GELİYOR?

AMAZON TÜRKİYE’YE Mİ GELİYOR?

Türkiye’den aldığı binlerce sipariş sonrasında geçtiğimiz yıllarda Türkçe hizmet ve binlerce üründe ücretsiz kargo imkanı sunan Amazon için beklenen haber nihayet geldi. Amazon Türkiye pazarına giriş yapıyor.İddialara göre Amazon Almanya ve ABD’den bağımsız Türkiye’de kendi online alışveriş mağazasını kuracağını dillendiriyordu. Bu konuda ki belirsizlik Bloomberg HT TV Haber Koordinatörü Ali Çağataya’ın attığı tweet ile tekrar gündeme geldi.



AMAZON TÜRKİYE’DE

Amazon Türkiye pazarına giriş yapıyor. 2018 yılı Temmuz aylarında resmi olarak Türkiye pazarına giriş yapacağı söylenen Amazon için alışveriş tutkunları şimdiden heyecanla bekliyorlar.
Gerekli yasal izinlerin alınması,kargo ve benzeri hizmetler ile ilgili anlaşmaların gerçekleştirilmesi yaklaşık sekiz ayda netleşecek ve Temmuz ayında iddialara göre Amazon Türkiye pazarına girmiş olacak. Kullanıcıların tek sorusu ise ülkemize giriş yaptıktan sonra nasıl bir fiyat politikası ile karşılaşacakları bir yandan heyecanlandıran bu gelişme yüksek vergi politikaları nedeni ile de oldukça endişelendiriyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir