STAR WARS THE LAST JEDI YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

STAR WARS THE LAST JEDI YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

Star Wars serisi milyonlar için film olmaktan çıkmış durumda. Hayranları artık filmi bir düşünce biçimi ve hayata bakış açısı olarak görüyorlar. Bu nedenle de evlerinde,arabalarında,kıyafetlerinde kısaca hayatlarının her anında bundan bir iz görebiliyoruz. Cosplayler,oyun etkinlikleri hatta filmde ki sahneleri aratmayan savaş canlandırmaları ile Star Wars bir kült haline geldi. Durum böyle olunca serinin yeni filmleri veya devam filmleri merakla bekleniyor her çıkan fragman da hayranları biraz daha seviniyor ve film hakkında biraz daha heyecanlanıyor.



STAR WARS THE LAST JEDI
Star Wars yeni filminde de aynen bu durum geçerli. İnternete fragmanı servis edildiğinden beri izlenme ve paylaşım rekorları kırıyor, hayranları arasında hemen çıksın hemen ulaşalım söylemleri dillerden düşmüyor.Sekizinci film olarak gösterilen ve şimdiden heyecanla gösterime gireceği günü bekleyen sinema sevenler, Star Wars The Last Jedi için sabırsızlar. Ayrıca Star Wars The Last Jedi filmi için hazırlanmış bir çok üründe piyasaya çıkmayı bekliyor.

STAR WARS THE LAST JEDI FİLMİNDE KİMLER VAR?
Öncelikle filmin yönetmenliğini Rian Johnson üstlenmiş. Oyuncular arasında ise ilk filmde de rol alan Daisy Ridley filmde Rey karakterini, John Boyega ise Finn karakterine hayat verecekler. Ayrıca Mark Hamill(Luke Skywalker),Andy Serkis (Snoke), Oscar Isaac (Poe Dameron) ve Adam Driver (Kylo Ren) da filmde yer alanlar arasında.Star Wars The Last Jedi filminde geçen yıl hayatını kaybeden Carrie Fisher’ı son kez Prenses Leia olarak görebileceğiz. Buda bir döneme saçları ve oyunculuğu ile damga vurmuş,Star Wars hayranları için önemli yeri olan milyonlarca hayranı bulunan Carrie Fisher’ın anısını yaşatacak bir adım olacak.Ayrıca iddialara göre Tom Hardy’nin ve Benicio Del Toro’nun da filmde yer alacağı Star Wars serisi hayranları için heyecana neden oldu.

NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?
Star Wars The Last Jedi filmi hayranlarını fazla bekletmeyecek gibi duruyor. 15 Aralıkta tüm sinema ve bilim kurgu sevenlerle buluşması beklenen film için insanlar şimdiden planlamalar yapmaya başladı bile…
IMDB:http://www.imdb.com/title/tt2527336/>

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir