25 Nisan 2024 , Perşembe

ELON MUSK TÜRKİYE’DE İDİ

ELON MUSK TÜRKİYE’DE İDİ

Geçtiğimiz gün oldukça hareketli ve farklı olaylarla gündeme geldi. Bunlardan biri de Elon Musk’ın Ankara’ya gelerek Cumhurbaşkanı ile 1 saatlik görüşme yapması idi. Daha önceden planlanan bu toplantının ana konusu Türk-Sat uydularının fırlatılması idi.



muusk

Musk’ın geliştirmiş olduğu tekrar kullanılabilir roketler sayesinde uzaya roket fırlatma daha ekonomik bir durum almıştı. İşte bu konu hakkında kendisinden bilgi alındı. Ancak gündem de elektrikli yerli otomobil gibi farklı konular da vardı. Yaklaşık 1 saat süren görüşmeden sonra Musk Anıtkabir’i ziyaret ederek, sosyal medya adresinden binlerce beğeni alan bir fotoğraf paylaştı.

muuusk1

GENÇLER KENDİSİNE HAYRAN

Elon Musk geliştirdiği Tesla elektrikli otomobilleri,tekrar kullanılabilir roketleri ve mars uzay yolculuğu hakkındaki hayalleri ve bunları gerçekleştirmek için yaptığı çalışmalarla dünya çapında gençlerin hayranlık duyduğu bir bilim insanı ve yatırımcı.

musk

Son projelerinden biri de Amerika’dan Avrupa’ya uçuş süresini 20 Dk. ya indirecek kapsüller. Bu hayal ve projeler tüm dünya da kendisine olan hayranlığı her geçen gün arttırıyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir