SCIROCCO BİTTİ Mİ?

SCIROCCO BİTTİ Mİ?

Uzun zamandır Alman Otomotiv devinin sportif coupe sınıfında yeni bir otomobil üretmeyeceği ve üretilen Scirocco modelinin de emekliye ayrılacağı iddia ediliyordu. Kulaktan kulağa dolaşan bu iddialar sonunda Volkswagen yetkililerinin sosyal medyadan yaptıkları açıklamalar ile netleşti.



SCIROCCO ÜRETİLMEYECEK

VW’in web sitesi aracılığı ile yağtığı açıklamada Scirocco modelini emekliye ayırdığını şuan üretimde olanların satışının gerçekleştirilmesinden sonra yeni bir modelinin üretilmeyeceği açıklandı. Spor coupe otomobil sevenlere kötü haber olarak verilen bilgide, on yıldır piyasada olan 2 kapılı bu modelin satış rakamlarının istenilen seviyede olmaması ve Golf modellerinde kullanılan teknik özelliklere sahip olmasının aynı 2 model olarak değerlendiriliyormuş gibi gözükmesinden kaynaklandığı düşünülüyor.

BaDSFDSFDFşlıksız-1

FARKLI BİR COUPE OLACAK MI?

VW’den yapılan açıklamalarda önden çekişli herhangi bir iki kapılı coupe olmayacağı duyuruldu. Spor model sevenlerin Golf ve Polo modellerinin GTI versiyonuna ilgi duyacağı düşünülüyor. Ancak şuan için emekliye ayrılmış olsa da ileri ki yıllarda bir EV modeli VW tutkunlarının önüne çıkarılabileceği iddia ediliyor. İddialar göre Scirocco sıfır emisyonlu 170bg’den 300 bg’ye kadar değişen bir elektrikli motorla karşımıza çıkabilir. Ancak bu yeni model 4 çeker olarak üretilecek. İçten yanmalı önden çekişli bir Scirocco için artık yeni bir model düşünülmüyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir