XBOX ONE X TÜRKİYE FİYATI AÇIKLANDI

XBOX ONE X TÜRKİYE FİYATI AÇIKLANDI

Xbox One X fiyatları uzun bekleyiş sonunda belli oldu. Microsoft, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen E3 2017 fuarında tanıttığı, en küçük ve en güçlü Xbox One olarak adlandırdığı yeni oyun konsolunu oyunseverlerin beğenisine sunmuştu. Ancak Türkiye fiyatları hakkında bir bilgi vermemişti. Ancak şimdi Xbox One X fiyatı şirket tarafından açıklandı. 7 Kasım tarihinde Türkiye piyasasında satışa sunulacak konsol için oyunseverler heyecanla bekliyor.



FİYATI BELLİ OLDU

Microsoft yetkililerince dünyanın en güçlü konsolu olarak tanıtılan Xbox One X oyun konsolu, Türkiye’de 2.699 TL bandında satışa sunulacak. Daha önceden fiyatı açıklanmış olan Xbox One X Project Scorpio fiyatı da 2.699 TL idi.
Tasarım ve geliştirmeler ile bu zamana kadarki en küçük Xbox olacak olan Xbox One X aynı zamanda işlemci ve hız bakımında da üretici tarafından oldukça iddialı gösteriliyor.

ÖZEL VERSİYON SCORPİO

Özel versiyon olarak üretilen ve Scorpio adı verilen konsol ise diğerlerine göre biraz daha farklı. Yeşil renkte yazılmış dikey Project Scorpio yazısının dikkatleri üstüne çektiği üründe, donanımsal olarak Xbox One X den hiç bir fark yok. Bu özel serinin sadece diğerlerinden farklı dokulu yüzey ile dikkat çekici olması. Ayrıca konsol SSAA teknolojisi ile 4K çözünürlükteki oyunları daha düşük çözünürlükte de oynatabilecek. Bu sayede düşük çözünürlüklü TV’lerde bile yüksek detay ve kalite görebileceksiniz. Güçlendirilmiş GPU ve CPU sayesinde konsol tarihinde bir ilk olarak doğal çözünürlükle 4K oyun oynanabilecek. Hatta Forza Motorsport 7 4K 60fps gibi inanılmaz bir kare/saniye oranı ile bizlere sunuluyor olacak.

TEKNİK DETAYLARI

AMD’nin geliştirdiği 2.3 GHZ hızında çalışan 8 çekirdekli işlemciye sahip ve 6 TFLOPS gücünde grafik birimi olan konsol, 12 GB GDDR5 RAM ve 1 TB depolama alanı ile göz dolduruyor.

Hakkında Editör

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI

STAR WARS: THE LAST JEDI FEATURETTE- DROID SCHOOL VİDEOSU YAYINLANDI Star Wars yeni filmi ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir